Field Security

VIP beveiliging en vervoer

Field security: Uw partner in persoonsbeveiliging

Bent u op zoek naar persoonsbeveiliging vanwege uw werk, status of een andere reden? Field Security is een betrouwbare en flexibel bedrijf wat u kan helpen bij uw VIP beveiliging. Of het om zakenlieden, BN’ers, politici of andere personen gaat, wij staan klaar om ervoor te zorgen dat de desbetreffende persoon veilig thuis of op zijn of haar werk kan zijn en ook tussen de verschillende plekken kan reizen.

Persoonsbeveiliging inhuren

VIP beveiliging vraagt om professionals en met de ervaring in Defensie, biedt Field Security de juiste kennis en middelen voor optimale bescherming. Wij kunnen u goedopgeleide en betrouwbare bewakers of bodyguards bieden die meteen kunnen reageren in onverwachte situaties en niet terugdeinzen voor dreigingen. Voor de training en functie van VIP beveiliger stellen wij hoge eisen, zoals een goede kennis van meerdere talen, een creatief vermogen, meerdere beveiligingsdiploma’s en een uitstekende rijvaardigheid. Op deze manier bent u verzekerd van een optimale beveiliging. We bespreken samen wat er nodig is om u zo goed mogelijk te beschermen en onze flexibiliteit zorgt ervoor dat het team meteen kan worden versterkt als dit nodig is. Zo bent u optimaal en altijd beschermd tegen eventuele dreigingen.

vip begeleiding NODIG?

Bent u op zoek naar gediplomeerde beveiligers die u ondersteuning kunnen bieden bij persoonsbeveiliging? Bij Field Security denken we graag met u mee. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan middels het contactformulier. Liever direct contact? Wij telefonisch bereikbaar op +31 6 12635892 of mail naar info@field-security.nl.  

vraag een vrijblijvende offerte aan