Field Security

Schoolbeveiliging

Wij zorgen voor een veilige schoolomgeving

Wilt u een veilige leeromgeving creëren voor uw leerlingen en docenten? Field Security helpt u hierbij. Onderwijsinstellingen hebben een belangrijke verantwoordelijkheid, namelijk het beschermen van hun leerlingen. Kinderen verdienen een veilige leeromgeving waar ze zich geen zorgen hoeven te maken en dit geldt ook voor de medewerkers in de gebouwen. In principe is een schoolconciërge de belangrijkste persoon als het gaat om de beveiliging van het schoolgebouw, maar helaas is dit tegenwoordig niet altijd voldoende meer. Field Security biedt daarom een goede toevoeging aan de beveiliging van de school.

Beveiligingsmaateregelen voor uw school

In overleg bepalen we welke beveiligingsmaatregelen geschikt zijn voor uw school en wat er nodig is om verzekerd te zijn dat de kinderen en volwassenen de school veilig kunnen betreden. Zo kunnen bewakers worden neergezet die de bezoekers controleren door bijvoorbeeld naar hun pasjes of naam te vragen of zelfs de toegangspoortjes in de gaten houden. Op deze manier zorgt u voor een optimale veilige leeromgeving.

Schoolbeveiliging NODIG?

Bent u op zoek naar gediplomeerde beveiligers die u ondersteuning kunnen bieden bij schoolbeveiliging? Bij Field Security denken we graag met u mee. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan middels het contactformulier. Liever direct contact? Wij telefonisch bereikbaar op +31 6 12635892 of mail naar info@field-security.nl.  

vraag een vrijblijvende offerte aan