Field Security

Horeca beveiliging

Horecabeveiliger inhuren

Wilt u uw horeca een veilige omgeving maken voor klanten en personeel? Dan bent u bij Field Security op het juiste adres. Wij streven naar een mondelinge oplossen, waardoor we niet alleen de sfeer goed houden, maar ook eventueel geweld voorkomen. Zo voelen uw klanten en personeel zich omgeving in uw horecazaak. Field Security is een flexibel bedrijf en we kijken naar de maatregelen die bij u passen. Zo zal bij de ene horecatent meer beveiligers nodig zijn dan bij de andere. 

Uw horeca onderneming in veilige handen

Field Security streeft naar niet alleen een veilige omgeving, maar ook naar een plek waar de sfeer goed is. Daarom willen wij niet gezien worden als “de uitsmijter”, maar zorgen we dat we altijd met een vriendelijke en open houding de bezoekers verwelkomen. Op deze manier gaan we op in de menigte en zullen uw klanten zich niet al te bekeken voelen. Wel zorgen we altijd voor alerte en betrouwbare bescherming en leveren we bewakers die niet terugdeinzen wanneer een dreigende situatie zich voordoet. Zo bent u verzekert van een geslaagde avond in uw horecatent.

Horecabeveiliging NODIG?

Bent u op zoek naar gediplomeerde beveiligers die u ondersteuning kunnen bieden bij horecabeveiliging? Bij Field Security denken we graag met u mee. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan middels het contactformulier. Liever direct contact? Wij telefonisch bereikbaar op +31 6 12635892 of mail naar info@field-security.nl.  

vraag een vrijblijvende offerte aan