Field Security

hondengeleider beveiliging

hondenbeveiliging

Bent u opzoek naar een hondengeleider voor een belangrijk of groot evenement? Bij Field Security kunt u hiervoor terecht. Een diensthond is voor een breed scala aan gebeurtenissen in te huren. Met een achtergrond in Defensie bieden wij goedopgeleide en gecertificeerde beveiligers, waardoor u altijd gegarandeerd bent van optimale beveiliging. Het beveiligen met honden is verbonden aan allerlei regels waar wij ons volledig aan houden. Aangezien transparante belangrijk is voor Field Security, zullen wij deze regels met u doornemen wanneer u om een hondengeleider vraagt.

gecertificeerd personeel hondengeleider

Als hondengeleider moet zowel de beveiliger als de hond over bepaalde diploma’s en certificaten beschikken. Al onze beveiligers worden hierop geselecteerd en zorgvuldig voor opgeleid, waardoor u zeker weet dat u zich in een volledige omgeving verkeerd, ongeacht het evenement. De gevoelige zintuigen van een hond en de alertheid van de hondengeleider zorgen ervoor dat er makkelijk wapens en drugs opgespoord kunnen worden om zo uw gebeurtenis veilig en rustig te houden. Ook kunnen makkelijk wetovertreders worden gesignaleerd door apart gedrag wat de honden opvalt. Een beveiliger staat sterker met een hond aan zijn zijde en gevaar kan op deze manier goed vermeden worden.

Hondengeleider NODIG?

Bent u op zoek naar een gediplomeerde hondengeleider die u ondersteuning kunnen bieden bij een evenement? Bij Field Security denken we graag met u mee. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan middels het contactformulier. Liever direct contact? Wij telefonisch bereikbaar op +31 6 12635892 of mail naar info@field-security.nl.  

vraag een vrijblijvende offerte aan