Field Security

Evenementenbeveiliging

Geef uw bezoekers een veilig gevoel

Heeft u binnenkort een huisfeest of organiseert u een ander event? Als gastvrouw of -heer wilt u uw bezoekers een veilig gevoel geven. Bij Field Security bent u aan het juiste adres voor optimale evenementbeveiliging. Ongeacht de grootte van het evenement, wij zorgen ervoor dat uw evenement zonder enige ophef verloopt en dat uw gasten zich geen moment onveilig of ongemakkelijk voelen. Wij bieden de beveiliging die u wenst, van het om fouilleren bij de voordeur gaat tot het lopen van rondes tot zelfs het installeren van beveiligingscamera’s.

Verwelkom uw gasten met een glimlach

Voor ons is het belangrijk dat zoveel mogelijk mondeling wordt opgelost, wat niet alleen zorgt voor het behoud van de sfeer, maar ook onnodig geweld uit de weg gaat. Het gaat op een evenement om de sfeer en het plezier van de gasten. Wij willen daarom niet gezien worden als “de uitsmijter”, maar gaan op in de sfeer van het evenement en verwelkomen de gasten met een grote glimlach. Bij Field Security kunt u van een vriendelijke en open houding uitgaan, waardoor wij perfect op elk evenement passen, of het nou om een huisfeest of festival gaat.

EVENEMENTENBEVEILIGING NODIG?

Bent u op zoek naar gediplomeerde beveiligers die u ondersteuning kunnen bieden bij een evenement? Bij Field Security denken we graag met u mee. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan middels het contactformulier. Liever direct contact? Wij telefonisch bereikbaar op +31 6 12635892 of mail naar info@field-security.nl.  

vraag een vrijblijvende offerte aan