Field Security

Ad hoc beveiliging

Ontvang beveiliging met spoed

Heeft u met spoedbeveiliging nodig? Dan bent u bij Field Security op het juiste adres. Wij stellen ons flexibel op waardoor we snel en makkelijk in elke situatie kunnen springen en u de beveiliging kunnen bieden die u nodig heeft, of het om een persoon, object of evenement gaat. Ongeacht de situatie, wij staan voor u klaar. In overleg bepalen we de beste manieren om de speciale gebeurtenis te beveiligen. Dit kan variëren van hondenbeveiliging tot bodyguards tot beveiligers die aanwezigen fouilleren.

AD hoc beveiliging voor alle sectoren

Field Security is servicegerecht en weet raad met elke situatie. Hierdoor kunt u altijd bij ons terecht, ook met spoed en kunnen we van minuut tot minuut kijken naar wat er nodig is om de speciale gebeurtenis zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen. Ook gaan wij discreet te werk met persoonlijke gegevens, waardoor u voor elk doel bij ons terecht kan en u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele belangrijke informatie.

ad hoc BEVEILIGING NODIG?

Bent u op zoek naar gediplomeerde beveiligers die u ondersteuning kunnen bieden bij AD Hoc? Bij Field Security denken we graag met u mee. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan middels het contactformulier. Liever direct contact? Wij telefonisch bereikbaar op +31 6 12635892 of mail naar info@field-security.nl.  

vraag een vrijblijvende offerte aan